Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SZÁRAZ BARF=BALF®️ HOGYAN KEZDD EL, HA EDDIG TÁPOZTÁL!

Kedves leendő BALF®️-os gazdi! Pár hasznos és fontos tanács, amit kérlek vegyél figyelembe, ha jelenleg tápot etetsz kedvenceddel! Amit elöljáróban fontos tudni, hogy az extrudált tápok és a hús emésztési ideje más!  

  • A legfontosabb dolog, hogy ne keverd az eddig adott táppal a BALF®️-ot. Mivel különböző eljárással készült tápok garmadát lehet fellelni a piacon, más-más emésztési idővel, ezért hogy ne legyen kedvenced emésztőrendszere megterhelve, kérlek ne keverd mással! Ne feledd "száraz barfozol"! Ez nem a hagyományos értelembe vett táp! Sőt semmi köze a tápokhoz! smiley 

 

  • Mindig áztasd be a BALF®️-ot! A kimért adaghoz adj 1,5 - szer annyi langyos vizet vagy húslevet! HA forralod is a vizet mindig várd meg még langyos nem lesz, csak utána öntsd a BALF®️-ra.

 

  • Oszd ketté a napi adagot! Ezzel is segíted kedvenced emésztését! Természetesen a későbbiekben visszaállhatsz az egyszeri etetésre! (Kölyköknél egyébként is a többszöri napi etetés játszik és igen kölyökkutyáknak is adhatod!) wink Viszont a napi adagjuk magasabb, mint felnőtt társaiké, így az adagolást figyelmesen olvasd el! 

 

  • Javasoljuk továbbá a jó minőségű olaj (lazac- vagy kendermag- vagy halolaj) hozzáadását a menühöz! Az alkalmazott olaj napi mennyiségét felezd le az elején (kb. 1 hétig), hogy ahhoz is hozzá tudjon szokni az emésztőrendszer! 

 

  • A tápok etetésével gyengül kedvencünk gyomorsava, ezért fel kell erősíteni! Ez azt jelenti, hogy nyugodtan adj kedvencednek pre- és probiotikumot az átállás idejére. Egyszerűen csak keverd bele az elkészített BALF®️-ba! De adhatsz fermentált gyógynövényeket vagy az ALLROUNDOG - ot is ami görögszénamag őrölve!                 

 

Amennyiben kedvenced orvosi kezelés alatt áll, mindenképp egyeztess állatorvosoddal az átállás előtt!

Látod te is nem bonyolult az átállás csak következetesnek kell lenni! Amennyiben maradt még benned kérdés az átállással kapcsolatban írj nekünk nyugodtan, kérdezz bátran a Facebook oldalunkon vagy az info@goldenbarf.hu e-mail címen!

Természetesen a feltett kérdéseket ide is fel fogjuk tölteni nektek!  heart

Tudj meg többet a BALF®️ - ról! 

Az oldal tetejére