Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Beavatlak miért is hoztuk létre ezt a webshopot, mi volt az az ok amiért tudtuk, hogy erre Neked is szükséged van! :) 

2017. májusában úgy döntöttünk párommal, hogy egy négylábú társsal szeretnénk meglepni magunkat, majd pedig hosszas keresgélés után meg is találtuk a megfelelő almot, ott pedig Luckyt! Mielőtt Luckyt magunkhoz vettük, fontos szempont volt, hogy minél magasabb minőségű takarmánnyal etessük majd. Számos tápot, összetevőt, elkészítési módot (és mindent amit csak el tudsz képzelni :D) végig Googliztam, Youtuboztam stb. Nagyon érdekelt a téma, így már akkor megfogalmazódott bennem, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Természetesen a tápos etetés mellett ráakadtam a BARF etetésre, de olvastam a PREY modellről is, a főzött házikosztról, melyiket miért ajánlják vagy éppen miért nem ajánlják. Első körben a tápok mellett döntöttünk, így ezzel etettünk. Rendben is volt minden, de sűrűn tapasztaltunk lágyabb székletet (nem hasmenést) és nagy-nagy kupacokat. Nem volt ritka a felfúvódás sem, amit azért tapasztaltunk, mert kinti, benti kutyaként Luckyt testközelből "érezhettük"! :D Egyre inkább piszkálta a fantáziámat, hogy mit is tudhat a BARF etetés (Bones and Raw Food) = nyersetetés. 2019 júniusában bele is vágtunk a BARF-ba. Csak pozitív dolgokat tapasztaltunk, mind az étel elfogadása és emészthetősége szempontjából. A kupacok kisebbek és szilárdabbak lettek, a fogkő eltűnt mindenféle külső beavatkozás nélkül és mi boldogok voltunk, hogy ez Luckynak is bevált. 

Ami napi szinten egyre nehezebb lett, az a porciózás, a fagyasztott hús tárolása, volt hogy elfelejtettünk kivenni húst a fagyóból és kirándulások, nyaralások alkalmával a fagyasztott hús szállítása és tárolása sem volt a legegyszerűbb feladat. Így elkezdtem keresgélni, hogyan lehetne ez egyszerűbb, helytakarékosabb, úgy hogy tudom a legjobbat adom a kutyámnak. 

2019-ben rá is akadtam két olyan termékre mely minden téren megfelelt az elvárásainknak. Lucky hősiesen végigtesztelte a termékeket így bátran merjük ajánlani a Te négylábú kedvencednek is!  ❤

Emese & István & Lucky

 

 

A hős tesztelő! 

 

Az oldal tetejére