Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ha nyersen etetek, hogy jön képbe a BALF®️?

Jogos a kérdés és itt az idő, hogy eláruljam hogy is jön szóba a BALF®️!

Számodra is ismerős, hogy nyersen etetsz, figyelsz arra mit eszik kutyád, mindig lelkiismeretesen készíted, porciózod kedvencednek a beszerzett finom falatokat.  A fagyasztód kapacitása maximumon dübörög, már a saját kajáid is kiszorítja kedvenced élelme, de érte mindent! Ez rendben is van így, nálunk ugyanez a helyzet!  smiley

DE! Biztos előfordul veled is, hogy elfelejted kivenni a hűtőből a husit vagy épp nincs időd bevásárolni, több helyről beszerezni a megszokott husikat, belsőségeket, jutifalatokat és kiegészítőket. Vagy mindez megvan, de elutazol pár napra a szülőkhöz, nagyihoz vagy kirándulni mentek, nyaralni vagy épp olyan helyre kell utaznod ahová nem tudod vinni magaddal a kedvencedet (bármennyire is szeretnéd).

 Az is érthető, hogy szeretnéd nyersen etetni kedvenced, de jelenleg nincs időd beleásni magad a különböző oldalak start file-jaiba, mert valljuk be ezek nem kis időt igényelnek és igen helyesen kell összerakni a menüt, hogy egy boldog, egészséges kutyust tudj nevelni hosszú távon.  

És most jön a lényeg! 

Ezekre a helyzetekre tökéletes Tanja Ehret és Jörg Meissmer által megalkotott BALF®️. Tanja és Jörg 23 husky boldog tulajdonosa, kutyaszán túrákat szerveznek Németországban a Rhön-hegységben és több, mint 21 éve etetnek kutyákat. Nagyon fontos volt számukra, hogy a legmegfelelőbb táplálékot alkossák meg, mely a fentebb említett helyzetekre is megoldást nyújtanak. Tanja táplálkozási szakembernek tanult elsősorban kutyák és macskák BARF etetésére összpontosítva Swanie Simon-nál. (Swanie Simon német származású, állat egészségügyi szakember, számos könyv írója a BARF etetés szakértője) 

Mi a BALF®?
A BARF etetés alapján, a kutyákat a levegővel szárított teljes értékű táplálékkal etethetjük a fajuknak megfelelő módon. Adalékanyagok nélkül - természetes étrendként.

Miért új ez az etetési forma?
A természetes elkészítési mód a BARF-ból ismert nyers ételeken alapul. A hagyományos száraz tápokkal ellentétben kiváló minőségű összetevőket tartalmaz. Etetéskor kis mennyiségű víz hozzáadásával úgy tápláljuk kedvencünket, mint a nyers ételekkel.

BALF

Milyen összetevőket tartalmaz?

A magas tápanyagtartalom a nagy hústartalomnak köszönhető ami legalább 80%. A nyers húsok víztartalma kb. 70-75%. Ez azt jelenti, hogy egy 4 kg-os nyers hús, a kíméletes szárítás után kb. 1/4-re csökken. Tehát 1 kg szárított húst kapunk, 4 kg nyers húsból. Zöldségeket, gyümölcsöket és gyógynövényeket adnak a szárított húshoz, ami fontos a kiegyensúlyozott étrendhez.

Miért jó a kutyád számára?

Óvatosan, kézzel készítik el a régió egészséges összetevőit. A BALF®️ kiegyensúlyozott táplálék vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Kiváló minőségű táplálékot kínálnak hosszú időn keresztül és változatos formában. 

Milyen előnye van még?

Az összetételt teljes egészében feltüntetik a csomagoláson. (Ez hatalmas előny a tápokhoz képest)  Tehát mindenki számára hozzáférhető, mi van a csomagolásban. A gyártási módszer miatt az eledel a szokásos mennyiség negyedére csökkenthető. Egy kilogramm szárított hús ugyanolyan tápláló, mint négy kilogramm a nyers húsokból. A tárolás és szállítás természetesen így sokkal könnyebbé válik. Ételeik nemcsak kirándulásokhoz és utazásokhoz tökéletes, hanem természetesen mindennapi etetésre is kiválóak. Szaguk minimális. Víz hozzáadása után ismét megjelennek a friss hús ismerős illatai.

Elkészítése: Mérjük ki a megfelelő adagot a BALF®️ - ból. Adjunk hozzá 1,5 -szer annyi langyos vizet, egy jó olajat és 20 perc múlva etethető. A változatos etetés fontos nem csak a BARF-ban, de a BALF®️ - nál is. Javasoljuk a különböző BALF®️ húsok etetését! 

 

Az előnyök:

✓ Hűtést nem igényel

✓ Fenntartható termelés a természet iránti tiszteletből

✓ 100% természetes vitaminok és ásványi anyagok

✓ Kényelem a szárított hús kis súlyának köszönhetően

✓ A BARF természetes alternatívája

✓ 100% -ban kézzel készült

✓ Minden összetevő megtalálható a csomagoláson !!!

✓ Egészséges, minőségi, teljes értékű étel kutyájának

✓ Gondosan szárított

✓ Szagtalan csomagolás

✓ Adalékanyagok nélkül

Az oldal tetejére