Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Száraz BARF = BALF®️

Mi a BALF® és kik a megálmodói?
A BARF etetés alapján, a kutyákat a levegőn szárított teljes értékű táplálékkal etethetjük a fajuknak megfelelő módon. Adalékanyagok nélkül - természetes étrendként. Az eledelt Tanja Ehret és Jörg Meissmer álmodták meg. Egészen 2019-ig szánhúzó kutyatúrákat tartottak a Rhön-i hegységben. 21 boldog Husky tulajdonosai. Tanja táplálkozási szakértőként végzett Swanie Simonnál, nagy hangsúlyt fektetve a BARF etetésre kutyáknak és macskáknak. 

Miért új ez az etetési forma?
A természetes elkészítési mód a BARF-ból ismert nyers ételeken alapul. A hagyományos száraz tápokkal ellentétben kiváló minőségű összetevőket tartalmaz. Etetéskor kis mennyiségű víz hozzáadásával úgy tápláljuk kedvencünket, mint a nyers ételekkel.

Milyen összetevőket tartalmazza?
A magas tápanyagtartalom a nagy hústartalomnak köszönhető ami legalább 80%. Zöldségeket, gyümölcsöket és gyógynövényeket adunk a szárított húshoz, ami fontos a kiegyensúlyozott étrendhez.
Miért jó a kutyád számára?
Óvatosan, kézzel készítjük el a régió egészséges összetevőitTakarmányunk kiegyensúlyozott táplálék vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Kiváló minőségű táplálékot kínálunk hosszú időn keresztül és változatos formában. 

Milyen előnye van még?

Az összetételt teljes egészében feltüntetjük a csomagoláson. Tehát mindenki számára hozzáférhető, mi van a csomagolásban. A gyártási módszer miatt a takarmány a szokásos mennyiség negyedére csökkenthető. Egy kilogramm szárított hús ugyanolyan tápláló, mint négy kilogramm a nyers húsokból. A tárolás és szállítás természetesen így sokkal könnyebbé válik. Ételeink nemcsak kirándulásokhoz és utazásokhoz tökéletes, hanem természetesen mindennapi etetésre is kiválóak. Szaguk minimális. Víz hozzáadása után ismét megjelennek a friss hús ismerős illatai.

Miért jött létre?

Meg vagyunk győződve a BARF etetés helyességéről és gyakran beszélgettünk másokkal, akik szintén BARF-ra szerettek volna áttérni, hogy miért nem teszik. Gyakran felmerültek a következő okok, melyek miatt nem tudták megvalósítani a BARF etetést, mint például túl költséges, túl időigényes, a nyers hús tárolása nehezen megoldható és a félelem, hogy nem tudják a helyes arányokat betartani. Két évig próbáltuk, teszteltük hogy a legmegfelelőbb ételt alkossuk meg a kedvenceinknek. Most kifejlesztettünk egy ideális terméket, és ezt használhatjuk kutyánk egészséges, természetes etetéséhez nyers hús nélkül. 

Az előnyök:

✓ Fenntartható termelés a természet iránti tiszteletből

✓ 100% természetes vitaminok és ásványi anyagok

✓ Kényelem a szárított hús kis súlyának köszönhetően

4 KG FRISS HÚSBÓL 1 KG KÉSZ ÉTEL

✓ A BARF ETETÉS természetes alternatívája

✓ 100% -ban kézzel készült

✓ Minden összetevő megtalálható a csomagoláson!!!

✓ Egészséges, minőségi, teljes értékű étel kutyájának

✓ Gondosan szárított

✓ Szagtalan csomagolás

✓ Adalékanyagok nélkül

A BALF® KÉSZÍTÉSI FOLYAMATA

MENNYIT ETESSEK?

 

 

 

 

 

 

Az oldal tetejére